Seo-Arama Motorları Kaydı

16 Aralık 2011 Cuma

Kaliteli bir web sitesi nasıl olmalı ?

Web sitesinin alan adı içeriği ile alakalı, Logo ile grafik , yazı ile arkaplan renleri uyumlu aşırı javascript ve flash uygulamalarından uzak, tüm tarayıcılarda düzgün ve sorunsuz çalışan, arama motorlarına meta tag lar ve link yapısıyla uyumlu, ziyaretçilerin aradıklarını kolayca bulabilecekleri şekilde tasarlanmış olmalıdır.

Bu anlamda, seo ve marketing kısmı ile ilgili yaptığımız çalışmalarımızın çok etkili sonuçlar verdiğini gururla söyleyebilmekteyiz. Çünkü;

SEO bir web sitesi için altın değerindedir. SEO sayesinde internet siteniz arama motorlarlarında daha üst sıralarda yer alır ve daha çok ziyaretçisi olur. Arama Motoru Optimizasyonu işinin temel amacı ; web sitelerini istenilen kelimelerde üst sıraya çıkarmak; böylece ürünü tanıtan siteyi istenilen kitleye göstermektir.Firmamızın yazılımcıları sayesinde sitenize en uygun SEO yapılmakta ve kısa sürede müşteri potansiyelinizi arttırmanızı sağlamaktadır. Dörtgen Dizayn SEO uzmanlarımız, siteniz için gerekli olan ayırt edici kelimeleri çıkartmakta ve uygulamaktadır.

Google SEO Eğitimi almış ekibimizin sizlere önerisi

“Bir SEO ile çalışmayı düşünüyorsanız ne kadar çabuk harekete geçerseniz o kadar iyi olur. SEO ile çalışmaya başlamak için en uygun zaman bir siteyi yeniden tasarlamayı veya yeni bir site başlatmayı düşündüğünüz zamandır. Bu şekilde SEO ve siz, daha en başından sitenizin arama motorlarına uygun bir şekilde tasarlanmasını sağlayabilirsiniz. Ancak, iyi bir SEO, mevcut bir siteyi de iyileştirmeye yardımcı olabilir.”

Çünkü iyi bir seo aslında arama motorlarının algoritmalarını güncel olarak takip eden ve uygulayabilendir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder