İnşaat ve Yapı Firmaları Tek Adreste

16 Aralık 2011 Cuma

Türkiye şartların da en çok ilerleyen ve kolları bütün sektörleri etkileyen adres olması ile inşaat sektörü popüler durumda. İnşaatçısından tutun da kapı, çatı, pencere,seramik vb. sektörlerin gelişmesinde ve büyümesin de büyük neden teşkil etmekte.

Sadece inşaat işi için aklınıza gelebilecek bütün sektörler için inşaat sektörü çok ama çok önemli.Basit örnekler verirsek:

-Özalit
-Kırtasiye
-Emlak
-Bilgisayar
-Mühendislik
-Plastik sanayi
-Kereste
-Nakliye
ve diğerleri..

Bu sektörün büyümesi firmaların kartvizit lerinin güçlü ve güvenilir olmasını gerektirmekte. Bu açıdan bakıldığında İnşaat Firmalarının firma kimliklerini görsel ve yazılı olarak duyuralarının en kolay yolu bir web sitesi. Web sitesi sadece sizin alanınız olup müşterilerinizin direk bulmalarını gerektiren bir eylem.Bunun yanın da sizin gibi binlerce firmayı içinde barındıran bir sitede olmak bulunmanızı ve ulaşımlarınızı kolaylaştırmaktadır.

Bu hedefle yola çıkarak sizlere il bazında ve Ülke çapında faliyet göstermekte olan bir İnşaat Yapı Rehberi ni sunmak istiyoruz.
Türkiye Yapi Rehberi nde il bazında şuana kadar 14 ilimiz için firma kayıtlarımız başlamış durumda.Bunlar ;
-Adana Yapı Rehberi
-Ankara Yapı Rehberi
-Antalya Yapı Rehberi
-Balıkesir Yapı Rehberi
-Bursa Yapı Rehberi
-Eskişehir Yapı Rehberi
-Gaziantep Yapı Rehberi
-İstanbul Yapı Rehberi
-İzmir Yapı Rehberi
-Kocaeli Yapı Rehberi
-Konya Yapı rehberi
-Mersin Yapı Rehberi
-Manisa Yapı Rehberi
-Samsun Yapı Rehberi
Olarak devam etmektedir.

Ve Bütün bu illerimizin bir noktada birleştiği ve hepsini bir arada barındıram Türkiye Yapi Rehberi adresimiz çatısı altında toplamaktadır.Bu sayede sizi ilinizdeki müşterileriniz yada bulunduğunuz bölgede iş yapmak isteyen şirketlerin ulaşmalarını kolaylaştırmaktadır.

Sitelerimiz de sadece firmaların tanıtımları değil, yeni ürünler hakkında bilgiler, inşaat sektöründen haberler, fuarlar hakkında bilgiler de yer almaktadır.

Firmanız için açacağınız üyelik sayesinde size ait ücretsiz web siteniz de olacak.Nasıl mı. Üyelik işleminizi tamamladığınız da sizin için firmaadi.bulunduğunuzilinyapirehberi.com adresinden kendi web sitenizi de yönetebileceksiniz.

Firmanıza ait bir web sitesine ücretsiz sahip olmak istiyorsanız Dörtgen Dizayn ın sizlere sunduğu bu imkandan faydalanabilirsiniz.

Saygılarımızla.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder