Grafik Tasarım

16 Aralık 2011 Cuma

Logo Tasarım: Logolar markaların görsel izleridir. Doğru tasarlanan logolar akılda kalıcılığın ve köklülüğün garantisidir.Markanızın kimliğine uygun tasarlanan bir logo kurumsallık kazanmak için gereken en önemli ihtiyaçlardan biridir.

Broşür ve Katalog Tasarımı Tanıtım hizmetlerinin en çok kullanılan araçlarından olan broşürler ve kataloglar, günümüz pazarında uzmanlar tarafından yapılmadıkça benzer ürünler içinde kaybolmaktadır.

Kart Vizit Tasarımı Tanıtım hizmetlerinin en çok kullanılan araçlarından olan broşürler ve kataloglar, günümüz pazarında uzmanlar tarafından yapılmadıkça benzer ürünler içinde kaybolmaktadır.Kartvizit, müsteriye ciddiyet ve güven duygusunu aşılar nitelikte olmalıdır. Kartviziti alan potansiyel müşteri iş alanı her ne olursa olsun, sonunda sizinle çalıştığı için mutlu olacağı duygusunu taşımalıdır.Kartvizitler elden ele gezer. İsminizin duyulması,müşterileriniz artması için en iyi reklam ve referans aracıdır.

Sizi / firmanızı tanıtan bu tip dökümanlar akılda kalıcı ve diğer firmalar arasından seçilmenizi kolaylaştıracaktır. Firmalara ve kişilere özgü DÖRTGEN DİZAYN ın tasarımları sayesinde fark edileceksiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder