4D-CMS ile Patron Sizsiniz

20 Aralık 2011 Salı

Dörtgen Dizayn sitenizi kendiniz yönetesiniz diye kolay ve hızlı bir sistem geliştir.
4D-CMS sitemi; siteniz ile ilgil gerekli her türlü içeriği bilgiyi düzenlemenizi duyurularınızı etkinliklerinizi hatta mali tablolarınızı güncel tutmanızı sağlıyor. Peki bunun size faydaları neler.
Biraz da bunlardan bahsedelim.
-Öncelikle sitenizi güncel tutmanız arama motorlarının çok sevdiği bir özellik.Sitenize ekkleyeceğinzi her yeni bilgi sizin ne kadar aktif bir kullanıcı olduğunuzu gösteriyor.
-Müşterileriniz sizi daha iyi tanısın : Sizin yada firmanızın gelişme sürecinde yeni ekleyeceğiniz makalelleriniz yada etkinlikleriniz müşterileriniz tarafından önemle incelenecektir. Bu muhabbetle işlerinizde artışlar gözleyeceksiniz.
-Yeni Türk Ticaret Kanunu esaslarına göre mali tablolarınızı siteniz üzerinden yayınlama zorunluluğu gelecek. Bu açıdan da içiniz rahat olsun çünkü sizler için hazırladığımı içerik Yönetim sistemiz olan 4D-CMS ile mali tablolarınızı düzenleyebilirsiniz. Mali tablolarınızı kimlerin görmesini istiyorsanız onlara bir kullanıcı atar ve rahat edersiniz.
-İletişim bilgileriniz mi değişti yada yeni bir büro mu açtınız.Birilerini arayıp onların bu işi düzeltmelerini beklemenize gerek yok.Sitenizin yönetim panelin den hemen iletişim bilgilerinizi düzenleye bilir yeni bir büro ekleyebilirsiniz.
-Yeni bir fuara katıldınız,yada güzel bir iş yemeği düzenlediniz. Bu tarz etkinlikler müşterileriniz tarafından güvenilirliğinizin bir ölçütü haline geldi zaten. Resimlerinizi Galerinize yada makalelerinize anında ekleyin

Ayrınıtlı Bilgi ve Fiyat Araştırmanız için Dörtgen Dizayn

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder