İnternet Hizmetleri

16 Aralık 2011 Cuma

Barındırma (Hosting) Alan Adı Barındırma, Web sayfalarınızı Internet’te yayınlamak, kendinize yada şirketinize ait alan adını email olarak kullanmak için gerekli alanın kiralanmasıdır.Sitenizin sürekli olarak erişilebilir olması, size gönderilen emaillerin posta kutunuza ulaşabilmesi için domaininiz (web sitenizin) Internet’e sürekli bağlı ve sürekli ulaşılabilir bir bilgisayar üzerinde bulunması gerekir.

Alan Adı (Domain) Domain internette yer almanın kimliği ve bu kimliğin “Alan Adı” dır. İnternette yer almak için baş vurduğunuzda size bir İnternet protokol numarası verilir. Buna IP Adres (İnternet Protokol adres) denilmektedir. Domain-Alan Adı- ise bu numaranın sadece bir görüntüsüdür. Yani Siz browserinizin adres çubuğuna IP numaralarını yazmak yerine IP numaralarının kodlandığı domainleri yazarak istediğiniz siteye ulaşırsınız.

Siteniz için gerekli olan bu iki temel unsur da DÖRTGEN DİZAYN tarafından size paket dahilinde faturalı şekilde sunulmaktadır.Hosting hizmetinde sizlere mümkün olduğunca büyük alanlar vererek sitenizde kullanmak isteyeceğiniz görselleri rahat kullanmanızı sağlıyoruz.

Yıllık Site giderlerinizi DOMAİN+HOST şeklinde sizi yormadan ve tek seferde hallediyoruz.DÖRTGEN DİZAYN ın belirlemiş olduğu yıllık 50$ lık düşük bir maliyetle her yıl sitenizin devamlılığını ve reytinglerini sürdürmüş oluyorsunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder