Tatilevlerim.com Tatili evinizin rahatlığında geçirmek ister misiniz?

19 Ağustos 2013 Pazartesi

Tatilevlerim.com


Ev kiralama sektörü hızla büyüyor. Tatilciler, konfordan ödün vermeden daha ekonomik ve kişiye özel bir tatil geçirmek istiyorlar. TatilEvlerim.com bu isteği düşünerek yapılmıştır.
TatilEvlerim.com tatilcileri ve ev sahiplerini buluşturmak için oluşturulan bir web sayfasıdır.
Gerçekten baktığınızda evler ve fiyatları inanılmaz ekonomik ve konforlu görünüyor. Web tasarımında İzmir E-ticaret Yazılımları yapan Dörtgen Dizayn ile çalışılmış
Tatil Hazırlıkları için internet siteleri tatilevlerim.com

Logo Tasarımında Renklerin Önemi ve Renklerin Anlamları

18 Ağustos 2013 Pazar



Logo tasarımında renklerin pskolojik etkisinin hayati önem taşıdığını anlamamız lazım.
İnsan beyni görsel uyarılara yüksek derecede duyarlıdır ve renkler bu uyaranlar için en önemli unsurdur.

Bilinçli yada bilinç altımızda renkler anlamları ile iletilirler. Elbette gerçek dünyada bu şekilde değildir.Yaşadığımız coğrafya, kültür, bize o rengin bir anlamı olduğunu anlatır.
Tasarımcılar rengin bu psikolojik gücünü tasarımları ile birlikte eş zamanlı olarak kullanmalıdır.
ve Logo tasarımında bu alan en önemli unsur olacaktır
Firmalar,  yıllarca insanlara kendileri hakkında bilgiyi en kısa ve basit yolla, logoları ile anlatmak istemişledir.

E-ticaret Siteniz Akıllı Telefon ve Tabletler ile Uyumlu mu?

15 Ağustos 2013 Perşembe



Akıllı telefon kullanımıznın 2013 verilerine bakıldığında nüfusun yaklaşık %75 ni kapsadığı görülüyor. Kullanıcıların %25 inden fazlası da Akıllı telefon yada tablet kullanarak internet üzerinden alışveriş yapıyor (Kaynak :Our Mobile Planet ) . Peki e-ticaret siteniz mobil yada tablet görünümlerine uyumlu mu? Sitenizi test etmek için bu adresi kullanabilirsiniz.
 Firefox tarayıcısı kullananlar için Araçlar > Web Geliştirici > Uyumlu Tasarım Görünümü (Kısayolu ctrl+shift+M) adımlarını izleyerek de sitelerini test edebilirler.


Öncelikle tasarımlarınızın Responsive olması gerekiyor. Kurumsal bir web sitesinde responsive çalışmak daha kolay olabilir ama e-ticaret sistemlerinde bu her adımda test edilmesi ve onaylanması gereken bir durum.
Responsive bir tasarım oluşturmak için öncelikle size özel çalışılmış olması gerekmekte. Yazılım aşamasına geçilmeden HTML ve CSS kodlarının bu mantıkla düzenlenmesi ve yazılması lazım.
Böylelikle kullanıcılarınız akıllı telefonlarından yada tabletlerinden alışveriş sitenize girdiklerinde sitenizi sağa sola kaydırmadan hızlı bir şekilde istediklerini ürüne ulaşabilecek ve güvenli bir şekilde alışverişlerini gerçekleştirebilecekler.

Maliyetinizi azaltın; Uyumlu bir tasarım kullanırsanız eticaret siteniz için her sisteme uyumlu bir uygulama yazdırmak zorunda kalmaz bu maliyetten kurtulmuş olursunuz. Responsive tasarıma sahip sitenizde gezinmek,ürün görüntülemek ve satın almak bir uygulama kullanıyor havasında olacak ve kullanıcının güvenini kazanmış olacaksınız.

Özel tasarımın yanında, uyumlu tasarım yaptırmak size ek maliyet getirecektir, fakat kullanıcılarınızdan alacağınız olumlu geri dönüşler ve satışlarınızda gözde görülür artış sizi tatmin edecek ve ileriye yönelik bir satış sitesine sahip olacaksınız.

Ayrıntılı bilgi ve teklif almak için bize ulaşabilirsiniz.









Web siteleri için içerik danışmanlık hizmeti


Televizyonda izlediğiniz yada radyoda dinlediğiniz bir reklamın sizi etkilemesi için birçok unsur mevcuttur. elbette zamanlaması, firmanın kullandığı görseller gibi ama bir önemli unsur vardır ki bu firmaların neredeyse reklam için ayırdıkları ücretin büyük bir kısmını oluşturmakta. Sözler….
Evet bir firmayı, markayı, arabayı, eşyayı, masayı hatta bir sakızı bile anlatmak için kullanılacak doğru cümleler ve kelimeler aklınızda kalıcı olacak  ve sizi o markaya yaklaştıracaktır.
Web sitelerinde de aynı durum geçerlidir. İnternet siteniz siteniz sizin GLOBAL KARTVİZİTİNİZDİR. bu yüzden içeriğinde varolan yazılar ne kadar düzgün ve anlatımı doğru olursa internet sitenize girecek olan insanlar için de kaliteniz üst seviyede görünecektir.
İçerik danışmanlığı başlı başına bir iş ve önem ifşa ediyor. Dörtgen Dizayn sektördeki bu açığı farkederek kitap yazarlığından tutun da, dergi editörlğü yapan birçok insanla çalışarak firmalara bu hizmeti sunmaya çalışıyor.
Ayrıntılı bilgilyi Bu Adresten alabilirsiniz

Facebook Sayfaları Oluşturma

13 Ağustos 2013 Salı

Günümüzde ilk sayfa sıralamasında Google un ardından ikinci sırada bulunan ve milyonlarca insanın kullandığı soyal paylaşım sitesi Facebook.Onu doğru ve anlaşılır şekilde kullanmak aslında sanıldığı kadar basit bir durum değil. Profilinizi oluştururken dikkat etmeniz gereken birçok unsur mevcut. Profil resimlerinizden tutun da kişisel bilgileriniz, yayınladığınız videolardan tutunda eklediğiniz ve etiketlediğiniz resimlere kadar birçok konu bu ortamda önemli bir unsur teşkil ediyor.
Oluşturacağınız Facebook Sayfanız sizinle ilgili tüm bilgili içermeli ve sadece sizin paylaşım yapabileceğiniz şekilde ayarlanmalıdır.
Açıklamaları internet sitenizin adresini, profil görselinizi, paylaşımlarınızı güzel bir şekilde yapabilirsiniz.





Sosyal Medyanın Web Siteniz için Önemi



İnternet sitesine sahip olmak sizi yeterli kullanıcıya ulaştıracak anlamına gelmez. Yaptığınız bir işi duyurmak, potansiyel müşterilerinize kendinizi tanıtmak için ticaretin içinde olan kuralları, web siteniz için de kullanmak zorundasınız. Müşterilerinizin sizi bulmalarını kolaylaştıran en önemli unsur elbette ARAMA MOTORLARI. Arma motorlarında aranıp bulunmak zaman ve emek isteyen uzun bir süreç. Elbette arama motoruna isminizi yazdığınızda çıkacaksınız ama belli başlı sizi niteliyen kelime yada kelime öbeklerinde aranıp bulunmak önemli olan
Bu anlamda en iyi yardımcınız Sosyal Medya devreye giriyor. Arama motorları milyarlarca insanın sürekli güncellediği sosyal sistemleri sürekli gezip taradıkları için bu sistemlerde yapacağınız işiniz ile ilgili paylaşımlar da arama motorlarının dikkatini çekecek ve sizi bulmak isteyeceklerdir.
Sosyal medya kullanımı bir seferlik değil sürekli yapılması gereken bir işlemdir. Web Tasarım firmanız size bu konuda yardımcı olacaktır. Eğer olamıyorsa bu konuda uzaman kişiler ile görüşmeniz hatta mümkünse bir Sosyal Medya Uzamanı ile görüşmenizdir.
Eticaret sistemleri, sosyal medyanın sıklıkla kullandıldığı sistemlerdir (Eticaret hakkındaki yazılarımızı okumak için tıklayınız).
Ürünlerinizi siz paylaşırsınız hesabınızda bulunan arkadaşlarınıza ulaşır onlar da kendi arkadaşları ile paylaşırsa ürününüzü siz bir kere gösterseniz de 1000 lerce insanın hesabında görünecektir.
Bu yüzden sosyal medyayı olumlu ve faydalı bir şekilde kullanmakta fayda var.
Konu hakkında açıklama bilgli ve aklınıza takılan sorular için bize ulaşabilirsiniz.