Sosyal Medyanın Web Siteniz için Önemi

13 Ağustos 2013 Salı



İnternet sitesine sahip olmak sizi yeterli kullanıcıya ulaştıracak anlamına gelmez. Yaptığınız bir işi duyurmak, potansiyel müşterilerinize kendinizi tanıtmak için ticaretin içinde olan kuralları, web siteniz için de kullanmak zorundasınız. Müşterilerinizin sizi bulmalarını kolaylaştıran en önemli unsur elbette ARAMA MOTORLARI. Arma motorlarında aranıp bulunmak zaman ve emek isteyen uzun bir süreç. Elbette arama motoruna isminizi yazdığınızda çıkacaksınız ama belli başlı sizi niteliyen kelime yada kelime öbeklerinde aranıp bulunmak önemli olan
Bu anlamda en iyi yardımcınız Sosyal Medya devreye giriyor. Arama motorları milyarlarca insanın sürekli güncellediği sosyal sistemleri sürekli gezip taradıkları için bu sistemlerde yapacağınız işiniz ile ilgili paylaşımlar da arama motorlarının dikkatini çekecek ve sizi bulmak isteyeceklerdir.
Sosyal medya kullanımı bir seferlik değil sürekli yapılması gereken bir işlemdir. Web Tasarım firmanız size bu konuda yardımcı olacaktır. Eğer olamıyorsa bu konuda uzaman kişiler ile görüşmeniz hatta mümkünse bir Sosyal Medya Uzamanı ile görüşmenizdir.
Eticaret sistemleri, sosyal medyanın sıklıkla kullandıldığı sistemlerdir (Eticaret hakkındaki yazılarımızı okumak için tıklayınız).
Ürünlerinizi siz paylaşırsınız hesabınızda bulunan arkadaşlarınıza ulaşır onlar da kendi arkadaşları ile paylaşırsa ürününüzü siz bir kere gösterseniz de 1000 lerce insanın hesabında görünecektir.
Bu yüzden sosyal medyayı olumlu ve faydalı bir şekilde kullanmakta fayda var.
Konu hakkında açıklama bilgli ve aklınıza takılan sorular için bize ulaşabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder